Neživotna osiguranja

Kontakt

GRAWE osiguranje a.d.o.Bulevar Mihajla Pupina 115D.11070 Novi Beograd

+381 (0) 11 2092 600 +381 (0) 11 2092 661 office.beograd@grawe.rs
Inhalt:

GRAWE neživotna osiguranja

 
 

Konkurentnost na tržištu Srbije GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd postiže i proizvodima neživotnog osiguranja iz svoje ponude.

Dodatna osiguranja uz osiguranje života koja GRAWE nudi su Dodatno osiguranje od nesrećnog slučaja koji ima za posledicu trajnu invalidnost – UI, kao i Dodatno osiguranje za oslobađanje od plaćanja premije za vreme trajanja radne nesposobnosti – AUZ.

Prošireni paketi Kolektivnog osiguranja lica od posledica nesrećnog slučaja prilagođeni su potrebama preduzeća, odnosno poslodavaca, domaćinstava, amaterskih sportskih klubova za decu i odrasle, predškolskih i obrazovnih ustanova.

GRAWE omogućava osiguranje imovine na novonabavnu vrednost! Vrednost imovine najčešće ne podrazumeva samo ekonomsku vrednost, već vrlo često godine truda i ulaganja. Odabir kvalitetnog osiguranja imovine pruža zaštititu od neželjenih finansijskih gubitaka i obezbeđenje sigurnog doma. GRAWE osiguranje nudi proizvode osiguranja imovine koji su prilagodljivi individualnim potrebama, uz mogućnosti odabira vrste, predmeta i načina osiguranja. 

 

 

Osiguranje od nezgode

Dodatno osiguranje od nezgode

Osiguranje od nezgode

Kolektivno osiguranje od nezgode

Proširena ponuda paketa za Kolektivno osiguranje lica od posledica nesrećnog slučaja

Kolektivno osiguranje od nezgode

GRAWE dom

Osiguranje imovine

GRAWE dom

GRAWE 10 pa 10

Osiguranje imovine od požarnih rizika sa godišnjom premijom već od 10 EUR!

GRAWE 10 pa 10