GRAWE Invest

GRAWE Invest
 
 

Novi proizvod osiguranja života

 
 
Inhalt:

GRAWE osiguranje života

Budućnost ne možete predvideti, ali je možete planirati!

Zašto polisa osiguranja života?
Osiguranje života je ulaganje kojim se istovremeno obezbeđuje finansijska sigurnost, stabilna i sigurna budućnost i kojim se ostvaruju pogodnosti štednje i zaštite.
          
Zaključivanjem ugovora o osiguranju života ulažete u svoju sigurnost i sigurnost svoje porodice, a istovremeno štedite i planirate svoju budućnost. Osiguranje života obezbeđuje zaštitu od finansijskih gubitaka koji mogu nastati kao posledica neizvesnih događaja. Kroz dugoročnu štednju, osiguranje života obezbeđuje socijalnu sigurnost i očuvanje nivoa životnog standarda u kasnijim godinama, ali i finansijsku zaštitu porodice kada je to najpotrebnije.
Osiguranje života je namenjeno ljudima koji razmišljaju o svojoj budućnosti jer daje potpunu osiguravajuću zaštitu, omogućava sigurno i jednostavno ulaganje i garantuje isplatu ugovorene osigurane sume čija je visina unapred definisana ugovorom. Mesečna izdvajanja, uz malo planiranja i organizacije, mogu lako da se uklope u kućni budžet. GRAWE osiguranje klijentima daje mogućnost izbora pri zaključenju ugovora o osiguranju života. Prilagodljivost proizvoda dozvoljava svim našim zainteresovanim klijentima da zaključe ugovor o osiguranju života u skladu sa sopstvenim potrebama.
Klijent bira visinu godišnje premije, kao i obim pokrića, prema svojim željama i mogućnostima.
Osnovne prednosti osiguranja života i razlozi zbog kojih je mudro odlučiti se na ovakav vid osiguranja su zaštita od rizika i zagarantovana osigurana suma. Po isteku trajanja ugovora o osiguranju života, korisnik osiguranja pored osigurane sume zagarantovane ugovorom, ostvaruje pravo i na pripadajuću dobit. Osiguranje života je istovremeno ulaganje, zaštita i sigurnost.
 

 

 
  • Mešovito osiguranje života za slučaj smrti, doživljenja i nastanka jedne od devet teških bolesti

  • Mešovito osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja

  • Mešovito osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja

  • Mešovito osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja

  • Mešovito osiguranje života za slučaj smrti i doživljenja sa jednokratnom uplatom premije

  • Osiguranje za slučaj smrti

  • Osiguranje za slučaj smrti sa jednokratnom uplatom premije

  • Osiguranje za decu