Skoči do sadržaja
GRAWE NEWSROOM

GRAWE ‐ Sponzor EHF EURO 2018!

28. January 2018
EHF EURO 2018

Nastavljamo sa našim aktivnostima i podrškom sportskim događajima jer nam je društvena odgovornost izuzetno važna. Ulažemo u institucije sporta značajne za našu zemlju i sve države u regionu. 

GRAWE je na nivou osiguravajućeg koncerna dana 19.12.2017. godine potpisalo Ugovor sa Evropskom rukometnom federacijom, koji podrazumeva podršku i sponzorstvo predstojećeg Evropskog prvenstva u rukometu EHF EURO 2018! Susedna Republika Hrvatska domaćin je šampionata za rukometaše od 12. do 28. januara u četiri grada ‐ Splitu, Poreču, Zagrebu i Varaždinu.

Podrškom ovog događaja dajemo doprinos daljem razvoju i promociji ovog dinamičnog sporta, kao i promociji i prepoznatljivosti naše osiguravajuće kuće u svim zemljama u kojima razvijamo poslovanje, a posebno u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj i Austriji, zemljama čije su se reprezentacije kvalifikovale za EHF Euro 2018!

GRAWE koncern i Evropska rukometna federacija sarađuju već godinama, još od Evropskog prvenstva u Sloveniji pre dvanaest godina, a potpisivanje ugovora o podršci sponzorstvu EHF Euro 2018. samo je potvrda ove uspešne saradnje.

"Kada smo saznali da će se Evropsko prvenstvo održati u Hrvatskoj i da će učestvovati reprezentacije država u kojima je GRAWE Grupa prisutna, najpre u Srbiji, ali takođe i u Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Mađarskoj i naravno Austriji, bilo je jasno da kao GRAWE porodica moramo biti prisutni i da želimo da podržimo ovaj jedinstveni sport - rukomet, jer sa jedne strane je dinamičan, a sa druge strane sport koji odgovara vrednostima naše kompanije. U zemljama u kojima smo prisutni kao GRAWE Grupa, vlada veliki entuzijazam za sport, naročito u Srbiji. Na primer, rukomet je mnogo važniji u Srbiji nego u Austriji gde je recimo fudbal popularniji, ali mi rado podržavamo i fudbal i rukomet i svaku vrstu zdravog entuzijazma! Želimo da se zahvalimo predstavnicima, zaposlenima GRAWE Srbija, što su u tako velikom broju prisustvovali ovom događaju i podržali ovaj šampionat.", rekao je dr Gernot Reiter,  zamenik predsednika Uprave GRAWE Koncerna.

 

Igor Pureta, predsednik Uprave GRAWE Hrvatska na finalnoj utakmici u Zagrebačkoj Areni izrazio je veliko zadovoljstvo zbog broja zaposlenih GRAWE-a koji su došli da isprate utakmicu i dodao "Evropsko prvenstvo, kao takvo i sponzorstvo Evropskog prvenstva, ne služi samo tome da se mi prikažemo kao neko ko promoviše sport, vrhunski sport i zdrav život, već je to nama i jedna mogućnost da se družimo, da širimo vrednosti koje imamo unutar GRAWE Grupe. Ovo je davanje, ulaganje u društveno odgovorno ponašanje - prema sebi, prema našim klijentima, gde mi njima ukazujemo na to da bi trebalo zdravo da žive, da se brinu o sebi, kako bi dugo živeli i bili zdravi.Ovo veče je zaista jedno posebno, s obzirom koliko nas ovde ima i veliko mi je zadovoljstvo da mogu biti domaćin svima vama."

Predsednik Komisije za rukomet u AIPS - Internacionalnoj asocijaciji sportskih novinara, Gunter Pfeistlilnger,  naglasio je da je za njega velika čast što prisustvuje na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj, posebno što ima blisku saradnju sa GRAWE-om koje je i partner događaja.

 

 


 

tj. osiguranje vozila, konsultant