Skoči do sadržaja

Osiguranje kuća, stanova i stvari u domaćinstvu

Vrednost imovine najčešće ne podrazumeva samo ekonomsku vrednost, već vrlo često godine truda i ulaganja. Odabir kvalitetnog osiguranja imovine pruža zaštititu od neželjenih finansijskih gubitaka i obezbeđenje Vašeg doma. Naši programi osiguranja imovine su prilagodljivi Vašim potrebama, uz mogućnosti odabira vrste, predmeta i načina osiguranja. 

Kolektivno osiguranje

Prošireni paketi Kolektivnog osiguranja lica od posledica nesrećnog slučaja prilagođeni su potrebama članova Vaše porodice, zaposlenih u preduzeću, odnosno poslodavaca, amaterskih sportskih klubova za decu i odrasle, predškolskih i obrazovnih ustanova.

Osiguranje vozila

Vaše vozilo je svakodnevno izloženo rizicima na koje ne možete uticati, kao što su oštećenja nastala od strane nepoznatih lica ili usled vremenskih nepogoda, stoga Vas savetujemo da ovakve vrste rizika prepustite nama i na taj način štitite sopstveni budžet od nepredviđenih troškova.

Putno zdravstveno osiguranje

Osnovne prednosti putnog zdravstvenog osiguranja su jedinstvena cena za sve destinacije sveta i obezbeđeno osiguravajuće pokrice za skijanje bez doplate za ovaj rizik.

Dodatna osiguranja

Dodatna osiguranja uz osiguranje života su Dodatno osiguranje od nesrećnog slučaja koji ima za posledicu trajnu invalidnost, kao i Dodatno osiguranje za oslobađanje od plaćanja premije za vreme trajanja radne nesposobnosti.

 

GRAWE Travel

GRAWE Travel

Putno zdravstveno osiguranje
Osiguranje imovine GRAWE Dom

Osiguranje imovine GRAWE Dom

Osiguranje stambenih objekata
Dodatna osiguranja uz osiguranje života

Dodatna osiguranja uz osiguranje života

Osiguranje od nesrećnog slučaja i osiguranje za oslobađanje od plaćanja premije
Kolektivno osiguranje od nezgode

Kolektivno osiguranje od nezgode

Osiguranje zaposlenih, dece, sportista i članova domaćinstva
Osiguranje imovine GRAWE Preduzetnik

Osiguranje imovine GRAWE Preduzetnik

Osiguranje malih i srednjih preduzeća
tj. osiguranje vozila, konsultant