Skoči do sadržaja

Naše vrednosti

Tradicija
Tradicija

Tradicija koja traje više od 190 godina!
„Pouzdano osiguranje za sve“ bio je moto nadvojvode Johana po osnivanju Grazer Wechselseitige 1828. godine. Iz prvobitnog osiguranja od požara razvio se svestrani međunarodni osiguravajući koncern. Iza nas je dva veka znanja i iskustva naše matične kuće koja posluje u 13 zemalja regije. Više od 20 godina uspešno poslujemo u Republici Srbiji.

Stabilnost
Stabilnost

Osiguranja, finansijske usluge i nekretnine su polja stručnosti GRAWE Grupe. Finansijska stabilnost GRAWE koncerna se ogleda u sopstvenom kapitalu koji je daleko iznad tržišnog proseka, kao i konzervativnom pristupu politici ulaganja. Svojom poslovnom politikom rast i razvoj smo obezbedili i u kriznim godinama i ostali pouzdan partner korisnicima i zaposlenima. Redovno ispunjavamo sve finansijske obaveze. Svi naši saradnici i korisnici znaju da mogu da računaju nas.

Odgovornost
Odgovornost

Odgovorno pristupamo svakom korisniku i svim zadacima. Komuniciramo otvoreno u direktnom kontaktu s korisnicima, u promovisanju naših usluga, kao i u rešavanju odštetnih zahteva. Aktivno slušamo, dajemo i primamo povratne informacije. Ispunjavamo data obećanja, brinemo o svakom detalju i to sve što radimo čini - još boljim.

Pouzdanost
Pouzdanost

GRAWE pruža najviši nivo usluge u osiguranju. Sa stručnim timom koji broji više od 400 zaposlenih na celoj teritoriji Srbije, GRAWE je građanima omogućilo profesionalne savete u okviru delatnosti osiguranja. Profesionalnim i odgovornim pristupom poslu uzvraćamo Vam poverenje koje ste nam ukazali i prepustili nam brigu za sigurnost Vaših najvećih vrednosti. Pouzdan smo partner jedni drugima i našim korisnicima. Znamo da se možemo osloniti jedni na druge.

Tim
Tim

Svi smo različiti, ali je svako od nas jedinstven i neponovljiv. Svojim znanjima, stručnošću, veštinama i posebnošću doprinosimo uspehu velikog GRAWE tima. Delimo iste vrednosti, poštujemo jedni druge, razmenjujemo znanja i iskustva, rastemo i razvijamo se. Uvereni smo da samo međusobnom saradnjom možemo da ostvarimo zajednički uspeh i osiguramo bolju budućnost i da na pravi način budemo tu za Vas.

Poverenje
Poverenje

Poverenje koje nam poklanja više od 70.000 porodica, pokazatelj je da GRAWE ima dugogodišnju reputaciju pouzdane osiguravajuće kuće. Poverenje gradimo otvorenim pristupom i komunikacijom, odgovornošću prema vrednostima koje su nam poverene. Poverenje koje gradimo sa našim osiguranicima, zatim sa saradnicima u poslovnom svetu, sa nadležnim institucijama, jednako nam je važno kao i ono koje negujemo u okviru našeg GRAWE tima, među zaposlenima.

GRAWENaše vrednosti
GRAWENaše vrednosti
GRAWENaše vrednosti
tj. osiguranje vozila, konsultant