Skoči do sadržaja
GRAWE Srbija
O NAMA

TRADICIJA. SIGURNOST. STABILNOST. POUZDANOST. POVERENJE. ISKUSTVO. GRAWE

GRAWE osiguranje a.d.o, osnovano 1997. godine kao prvo osiguravajuće društvo sa stranim kapitalom u Srbiji, danas se nalazi među liderima na tržištu Republike Srbije u oblasti osiguranja života. Kao deo velike porodice Grazer Wechselseitige Versicherung AG sa sedištem u Gracu i istorijom dugom više od 190 godina, GRAWE gradi uspešno poslovanje u Srbiji na temeljima tradicije, stabilnosti i poverenja.

Sa namerom da širi poslovanje, GRAWE u Srbiji je otpočelo poslovanje kao grinfild investicija. GRAWE nastavlja sa strategijom dugoročnog poslovanja na tržištu, širi ponudu proizvoda i zapošljava nove kadrove, svesno odgovornosti koju nosi za zajednicu i pojedinca. Dobro postavljena organizacija, kvalitetni razvojni planovi, dobre strategije poslovanja i kontinuirano ulaganje u stručni kadar garancija su budućeg uspeha! Poverenje koje GRAWE osiguranju ukazuje sve veći broj klijenata nedvosmisleno govori da je kvalitet ono što GRAWE ističe na tržištu, a kao najveće prednosti se ističu međunarodni kvalitet proizvoda i sigurna politika ulaganja.

GRAWE osiguranje a.d.o. nastaviće kontinuiran rad, ne samo na profesionalizmu zastupnika u osiguranju i negovanju poverenja kijenata, već i na poboljšanju kvaliteta usluga, stalnom rastu i razvoju Društva. Sve činjenice govore u prilog tome da je GRAWE u Srbiji osiguravajuća kuća koja je stabilan oslonac budućnosti svojih klijenata. Tako je i poslovanje zasnovano na najvećim vrednostima društva: poverenju i stabilnosti. Briga o klijentima i o njihovim najboljim interesima je jedan od osnovnih zadataka GRAWE osiguranja.

Newsroom

Newsroom

Saopštenje za medije
Više
GRAWE U Srbiji

GRAWE U Srbiji

GRAWE osiguranje a.d.o.
Organizaciona struktura

Organizaciona struktura

Organizaciona struktura GRAWE osiguranja a.d.o. Beograd
GRAWE Karijera

GRAWE Karijera

GRAWE Razvojni centar
Ekskluzivni zastupnici

Ekskluzivni zastupnici

Safe Life
Family Partner
Naše vrednosti

Naše vrednosti

GRAWE korporativne vrednosti
Sponzorstva i donacije

Sponzorstva i donacije

GRAWE pomaže gde je najpotrebnije
tj. osiguranje vozila, konsultant