Skoči do sadržaja
GRAWE NEWSROOM

Aktuelna situacija - COVID 19

25. March 2020

Budući da je sigurnost i bezbednost naših klijenata i zaposlenih prioritet našeg osiguravajućeg društva, poslovne procese prilagodili smo nastaloj situaciji koja je posledica pojave virusa COVID 19. Uzimajući u obzir specifičnost situacije i u skladu sa merama Vlade Republike Srbije, kao i preporukama nadležnih zdravstvenih institucija, doneli smo odluku da privremeno zatvorimo naše prodajne kancelarije.

U skladu sa dobrim poslovnim običajima, GRAWE osiguranje a.d.o. Beograd obezbedilo je da se svi zahtevi naših osiguranika i potencijalnih klijenata vrše elektronskim putem u cilju smanjenja fizičkog kontakta.

GRAWE apeluje na ozbiljnost aktuelne situacije i savetuje svoje klijente i zaposlene da uvažavaju preporuke nadležnih institucija i stručnjaka koje se odnose na preventivne mere u cilju sprečavanja širenja Corona virusa.

Omogućili smo našim klijentima da sve neophodne informacije budu dostupne, prevashodno pozivanjem naših zastupnika, savetnika ili posrednika putem enektronske pošte, kao i našeg Call centra na broj telefona 011 2092 600, 011 2092 692, 066 8607 500 (uz mogućnost korišćenja aplikacija Viber ili WhatsApp) ili putem elektronske pošte na adresu service@grawe.rs. Instrukcije za prijavu štete iz ugovora o osiguranju moguće je pronaći na stranicama našeg web sajta u sekciji “Servis”, zavisno od vrste ugovora o osiguranju, kao i najčešća pitanja koja se odnose na kontakt, usluge i ugovore o osiguranju (FAQ).

GRAWE je na raspolaganju da pruži svu neophodnu podršku svojim osiguranicima i sve dospele zahteve obradi u najkraćem mogućem roku.

tj. osiguranje vozila, konsultant